Lid worden

 

Over Crush Creators

Maximaal resultaat voor onze members

We begonnen oorspronkelijk als academy waarin we ondernemers vooral wilde leren om maximaal resultaat uit hun following te halen. Maar de implementatie blijkt in coach- en kennisprogramma's toch altijd het grootste probleem.

In de 1-1 begeleiding merkte we dat één ding altijd specifiek enorm werd gewaardeerd. Het meekijken met en aanpassen waar nodig van de content. Dit leverde die klanten namelijk altijd bizar resultaat op en zij hoefde daar minder naar om te kijken.

We willen onze klanten uiteraard het allerbeste van dienst zijn, maar onze naam is niet voor niks 'Crush'. We zijn enorm resultaat gedreven en gaan voor die crush. Als je bij ons instapt moet je klaar zijn voor die achtbaan en resultaat dat het je oplevert.

Daarom besloten we om vóór onze klanten MAXIMAAL RESULTAAT uit hun following te gaan halen. Dit doen we nu door middel van onze lidmaatschappen waarbij je een abonnement neemt op onze dienst. Waarbij wij jouw content voor jou redigeren voor een veel hogere conversie.

Daarnaast zijn we ook strategische sparpartners en kunnen de ondernemers gebruik maken van onze diensten. We hebben alle expertises in huis om jou te helpen. Met voorop nog steeds dat maximale resultaat te behalen.

Dit is waar wij voor staan

Dit zijn onze kernwaarden vanuit waar wij werken en wat onze focus is.

Persoonlijk

We werken op maat en kijken persoonlijk met jou mee wat voor jóu de beste strategie is en het meeste resultaat gaat opleveren.

Resultaat

Wij willen jou één ding garanderen tijdens onze samenwerking. Maximaal resultaat. Dat houden wij voor ogen.

Connectie

Niet alleen onze relatie en connectie staat hoog. Wij doen ook aan verkopen van relatie en richten ons daarop in jouw content.

van A-Z

Maximaal resultaat komt uit meer dan alleen goede content. We kijken en adviseren mee in het totale plaatje van jouw marketing.

Wie kom je tegen

Crush Creators werkt met meerdere experts. Experts die de klanten persoonlijk begeleiden, adviseren en persoonlijke feedback geven. En docenten die klanten meenemen in en voorzien van hun eigen expertise.

Hieronder stellen we ze even voor! 

Mieke - founder

Mieke is onze founder en werkt tevens mee als expert en is één van de docenten. Ze is enorm prestige gericht en echt de strateeg bij Crush. Ze is actief betrokken dus als member zal je haar regelmatig spreken tijdens bijvoorbeeld de Q&A's of in de community en zal zij onder andere meekijken naar jouw teksten en strategie.

Nian - Expert

Nian is 1 van de experts. Zelf is zij al jaren actief in het ondernemerschap en online marketing. Met veel expertise in data gedreven marketing en netwerken en verbinden. Zij zal mede jouw content redigeren en deze converterend maken. Daarna is zij persoonlijk aanspreekpunt, beantwoord ze graag al jouw vragen en geeft ze strategisch advies.

Elena - Expert

Elena is 1 van de experts. Ook zij zit al jaren in het ondernemen en online marketing. Haar expertise ligt vooral in branding en hoe je jouw boodschap goed kunt overbrengen. Zij zal mede jouw content redigeren en deze converterend maken. Daarna is zij persoonlijk aanspreekpunt, beantwoord ze graag al jouw vragen en geeft ze strategisch advies.

Manon - Profilering en Positionering Analist

Manon is bij uitstek dé expert als het om personal branding gaat. Ze heeft jarenlange ervaringen in ondernemers en bedrijven hierin begeleiden. Zij gaat jou helpen bij hoe jij je het beste kan profileren en positioneren zodat jij niet meer vecht om je doelgroep, maar jou doelgroep om jou. Zodat jouw boodschap nog beter uit de verf komt dat jij had kunnen denken!

Lotte - Copy Revolutionair

Als er iemand een groot schrijftalent heeft, dan is het Lotte wel. Zij is met recht een 'copy revolutionair'. Goed kunnen schrijven is ontzettend essentieel in jouw boodschap ook echt laten raken in de teksten. Lotte zorgt dat jij geen uitgekauwde, standaard teksten hebt die iedereen voorbij scrolt. Maar echte mustreads die recht bij jouw publiek in hun hart 'crushen'!

Eline - Video Strateeg

Video is een niet te ontbreken onderdeel wanneer jij verbinding wilt maken met anderen online. Eline weet precies hoe jij video kunt inzetten zodat je die verbinding ook echt maakt en je video op de juiste strategische manier inzet. Niks ingewikkelds. Hiermee bereikt jouw visie nog veel meer mensen!

Carlijn - Online Business & Marketing Strateeg

Carlijn weet als geen ander hoe je je vijver en publiek moet vergroten. Zij gaat je leren hoe je online meer mensen op een geautomatiseerde en strategische manier kunt aantrekken en aanspreken.